Konstsamtal i november

I slutet av november genomfördes två kritiksamtal med verk av halländska författare, två av dem medlemmar i sällskapet. Stefan Albrektssons diktsamling Sjöstjärna diskuterades och analyserades av två kritiker, Mikaela Blomqvist och Erik Bergqvist i Konsthallen, Kulturhuset Fyren, Kungsbacka 27 november och dagen efter var det dags för Christina Karlberg och Marita Warborn Lundgren (den sistnämnda även hon medlem i sällskapet) att få respons på sin bok Jag är lyckligt gift, min man är bara lite död av kritikerna Ylva Lagercrantz Spindler och Erik Andersson. Detta samtal ägde rum i Lilla Teatern, Kulturhuset Komedianten, Varberg. Moderator i Varberg var Axel Andersson, Kritiklabbet medan Magnus William-Olsson, Kritiklabbet var moderator i Kungsbacka.

Det är andra året som halländska författare får möjligheten att professionella kritiker på djupet analyserar deras verk och det har gjorts möjlighet genom Region Halland. I år i samarbete med Kungsbacka konsthall och Varbergs bibliotek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *