Halländsk bokmässa i Hylte 26/11 2022

Varmt välkommen till Halländsk bokmässa, årets stora bokfest i Halland!
I år på Forum Hyltebruk!

Författare, förlag och litterära sällskap medverkar som utställare. På Halländsk bokmässa träffar du författare, förlag och litterära sällskap från hela Halland. Under dagen kan du lyssna på samtal på scen där Alex Bennheden modererar och pratar med utställande författare som skriver för vuxna, barn och ungdom. Fri entré!

Halländsk bokmässa är ett samarbete mellan Hallands författarsällskap, biblioteken i de halländska kommunerna och Kultur i Halland. Välkommen till Halländsk bokmässa – en spännande dag i litteraturens tecken! Lördag 26/11 kl 11-16
Plats: Forum Hyltebruk.
Norra industrigatan 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *